GOALS

Promoveren

In 2022 wil ik promoveren naar de Challenge Tour. Dit kan door op de Pro Golf Tour in de Top 5 te eindigen. 

Aan het eind van het jaar is er ook de Qualifying School. Vóór de corona pandemie was deze voor de Europese Tour,  nu is de Qualifying School alleen voor de Challenge Tour. Als ik die succesvol doorloop is er de mogelijkheid om te promoveren naar de Challenge Tour. Er worden 3 ‘stages’ gespeeld op 3 verschillende banen; First, Second en Final. In 2018 en 2019 heb ik First Stage gehaald, maar helaas bij Second Stage gestrand. In 2020 én 2021 werd er geen Qualifying School gespeeld door de corona pandemie. Dit jaar is het doel om de Final Stage te halen en bij de beste 25 te eindigen. 

Max Albertus

Doelen
2022 en 2023

# 1 — Twee toernooien winnen

In mijn jaren als pro ben ik een paar keer dicht bij een overwinning op de Pro Golf Tour geweest. Om in de Top 5 van de Order of Merit te eindigen is een overwinning een must. Met twee overwinningen is je spel zodanig goed dat je voldoende momentum hebt om te promoveren naar de Challenge Tour.

# 2 — Effectiever trainen

Trainen zonder doel is nutteloos. Sinds twee jaar ben ik bezig om mijn trainingen zoveel mogelijk te laten lijken op de situaties die ik in de baan tegen kom. Als individueel sporter is het lastig om alles zelf te regelen, daarom heb ik hiervoor ervaren coaches ingeschakeld.

# 3 — Shortgame verbeteren

Een van mijn sterktes is het raken van veel greens. Hierdoor ontlast ik mijn short game. Greens raken wordt lastiger als het hard gaat waaien of als ik een mindere dag heb. Als ik mijn short game verbeter komt er minder druk te staan op het raken van greens of putten. Op Bernardus kan ik dit perfect trainen.

specifieke doelen

#1
Gemiddeld 3,9 birdies per ronde
#2
Binnen 5 meter 5% meer putts holen
#3
Gemiddeld 1 bogey per ronde minder
#4
Gemiddeld 1 fairway per ronde méér raken
#5
Mentaal weerbaarder worden

In 2023 spelen op de Challenge Tour

© Max Albertus. Alle rechten voorbehouden. Powered by INDICIA