Services 
detail

De eerste jaren van mijn pro carrière heb ik geprobeerd om maximaal resultaat te halen met een minimaal budget. Ik was al lang blij dat ik überhaupt kon spelen! Echter, om een seizoen te kunnen spelen en in de top mee te draaien is er geld nodig. Nu heb ik een beter plan en weet ik wat ik nodig heb om de aansluiting met de top te kunnen maken. Benieuwd hoe u mij kunt helpen? 

Sponsormogelijkheden

Birdievrienden

Birdievrienden is een mooi concept waarbij ik beloond wordt voor elke birdie die ik maak in een toernooi. 

Neem contact met mij op
Brons sponsor

Resultaten zijn de uitkomst van een goed uitgevoerd proces. Het begint met een gedegen basis. Deze heb ik in Nederland met mijn coaches, ouders, vriendin en vrienden. Mijn thuisbasis is Bernardus waar ik veel te vinden ben tussen de toernooien door. Als Brons sponsor draagt u bij aan deze omgeving te optimaliseren.

Neem contact met mij op
Zilver sponsor

Als de bouwstenen van de basis gelegd zijn is het tijd om toernooien te gaan spelen. Hiervoor moeten vluchten, hotels, huurauto’s etc. geboekt worden. Als zilver sponsor maakt u het mogelijk dat ik een seizoen lang toernooien kan spelen.

Neem contact met mij op
Goud sponsor

Als goud sponsor helpt u mee om de puntjes op de i te zetten. Gespecialiseerde coaches, een caddie, trainingsstages etc. Met uw hulp kan ik een coach meenemen op toernooi, of een caddie meenemen voor een aantal wedstrijden. 

Neem contact met mij op

© Max Albertus. Alle rechten voorbehouden. Powered by INDICIA